Adsense
Utama Berita FxSound Kini Percuma, Tanpa Sekatan Ciri

FxSound Kini Percuma, Tanpa Sekatan Ciri

0

Dah lama juga saya perkenalkan aplikasi FxSound ni. Sejak tahun 2012 rasanya, cuma pada waktu itu namanya lain, iaitu DFX Audio Enhancer. Selepas pembangunnya membuat semula aplikasi tersebut, namanya ditukar secara rasmi.

Sekian lama, aplikasi ini saya gunakan untuk menambah ‘kesedapan’ audio di peranti. Namun, ia bukan percuma. Pengguna perlu membayar untuk membuka ciri premium. Tetapi, itu dulu.

Kini FxSound, melalui kemas kini terbarunya, sudah pun bertukar menjadi perisian percuma sepenuhnya. Bukan freemium, apatah lagi trial. Sesiapa sahaja yang berminat boleh terus muat turun aplikasi ini di laman web.

Dengan FxSound, anda boleh mengubah atau melaraskan audio mengikut cita rasa anda yang tersendiri. Terdapat pelbagai pilihan equalizer, yang setiap satu preset dilaras kepada jenis aktiviti atau apa yang dimahukan oleh pengguna seperti ‘Volume Boost’, ‘Bass Boost’, ‘Gaming’, dan sebagainya lagi.

Buat sementara waktu, ia hanya terdapat untuk Windows sahaja. Bagaimanapun, dengan sokongan anda, pembangun akan dapat mengembangkan platform kepada Mac, Chrome, dan peranti mudah alih.

Pengguna boleh terus menyokong pembangunan aplikasi menerusi derma di PayPal: Donate

Jika anda berminat nak mencuba, bolehlah muat turun di sini: FxSound

Bonus Presets: FxSound Presets

Pengumuman oleh FxSound: FxSound Is Now Completely Free and Unrestricted

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version