AMP Ads
Mobile Ads
Home Media Diskaun Tahun Baru: Jimat RM400 Untuk Vakum Robot ROIDMI Eve Plus

Diskaun Tahun Baru: Jimat RM400 Untuk Vakum Robot ROIDMI Eve Plus

0
Mobile Ads

ROIDMI Eve Plus Untuk Membebaskan Anda Pada Tahun 2022

Sama ada anda peminat teknologi canggih atau hanya seseorang yang mencari pengganti pembersih vakum manual besar anda yang mungkin dari tahun 70-an, pembersih vakum dan mop robot ‘mengosongkan diri’ ROIDMI Eve Plus – tanpa ragu, adalah pilihan tepat untuk anda.

Robot pembersihan ini boleh mengambil alih semua kerja pembersihan lantai dan ciri pensterilan stesen habuk akan melindungi kesihatan anda dan keluarga anda pada tahun akan datang.

Adakah anda bersedia untuk diskaun Tahun Baru?

Robot pembersihan yang paling ‘biasa’ pun nampaknya dapat membersihkan lantai dengan baik. Tetapi adakah ia benar-benar bersih? Setiap kali anda melangkau daripada mengosongkan dan mencuci dulang habuk, sisa itu membiakkan kumpulan bakteria yang mengancam kesihatan keluarga.

Bagaimana cara melakukan pembersihan yang paling banyak dengan usaha paling sedikit tanpa mempunyai potensi ancaman kesihatan? Robot vakum Xiaomi berteknologi tinggi ROIDMI Eve Plus adalah jawapannya.

Stesen habuk besar 3L ROIDMI Eve Plus mempunyai sistem pensterilan dan penyahbauan yang menyelesaikan masalah bakteria. Penghargaan diberikan kepada komitmen ROIDMI terhadap inovasi dan meningkatkan fungsi mesra pengguna.

Selain daripada ciri-ciri inovatif, ROIDMI Eve Plus sudah lebih berkuasa sebagai pembersih vakum robot dan mop. Motor digital tanpa berus menjana sedutan 2,700pa. Berus vakum hadapan dan pad mop belakang membolehkan robot membersihkan dengan lebih cekap beserta tangki air 250ml, menawarkan pilihan air yang berbeza untuk jenis lantai yang berbeza, sudah cukup untuk robot mengemop ruang seluas 250 meter persegi.

Habuk yang berkumpul di bawah sofa merupakan satu isu kepada pembersih biasa. ROIDMI Eve Plus sangat cemerlang dalam masalah sudut yang sukar dicapai. Ia boleh meluncur masuk dan keluar dari sudut di bawah katil dan sofa dengan mudah dengan sistem navigasi pintar dan ia tidak akan cuba memaksa dirinya masuk apabila ketinggian tidak mengizinkannya. Begitulah pintarnya ROIDMI Eve Plus.

Ingat, anda tidak mendapat diskaun yang begitu besar untuk ROIDMI Eve Plus setiap hari. Harga pembersih vakum robot ini sekarang mempunyai diskaun yang besar, jadi jangan lepaskan peluang terakhir untuk merebutnya.

Jika anda bercadang untuk membeli pembersih vakum dan mop robot yang mengosongkan diri ROIDMI Eve Plus untuk diri sendiri atau sebagai hadiah untuk rakan atau ahli keluarga yang sentiasa sibuk dengan kerja-kerja pembersihan rumah, ini adalah masa yang terbaik. Anda boleh menikmati harga pembersih vakum robot dengan diskaun yang besar dan mengelakkan kesesakan lalu lintas.

Pautan produk: Roidmi XiaoMi Robot Vacuum and Mop Cleaner Eve Plus

Pautan laman web rasmi: ROIDMI Eve Plus

Mobile Ads

Apa pendapat anda?Cancel reply

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version