AMP Ads
Mobile Ads
Home Tips Dan Tutorial Cara Mudah Dapatkan Canva Pro & Canva Teams Dengan Percuma!

Cara Mudah Dapatkan Canva Pro & Canva Teams Dengan Percuma!

0
Mobile Ads

Khas Buat Penjawat Awam Kerajaan dan NGO Kesukarelaan

Canva sememangnya memudahkan kerja rekaan grafik. Dengan lebih 15 juta template dan pelbagai aset grafik percuma yang boleh digunakan, Canva boleh membantu mereka yang tidak berpengalaman untuk mereka pelbagai bahan untuk dicetak dengan mudah.

Tak perlu risau gambar dan rekaan anda jadi ‘kabur” apabila dihantar ke kedai cetak kerana anda boleh memilih siap-siap saiz rekaan anda dalam sentimeter, inci, kaki ataupun piksel sebelum anda mula mereka gambar rekaan anda. Saya sendiri sudah mereka bentuk banyak bunting dan sepanduk jabatan dengan hanya menggunakan Canva. 2×5 kaki? 2×6 kaki? 4×7 kaki? Semuanya hanya menggunakan Canva dan dicetak cantik tanpa gambar menjadi kabur atau resolusi rendah di atas bahan fizikal.

Tahukah anda, sekiranya anda seorang penjawat awam ataupun kakitangan NGO berdaftar, anda boleh mendapatkan Canva Pro dengan percuma? Caranya mudah saja. Hanya daftar akaun Canva anda menggunakan emel rasmi kerajaan atau NGO anda dan pilih Canva for Non-profit. Dengan Canva Non-profit juga, anda boleh menambahkan rakan lain dalam organisasi anda untuk menaiktaraf Canva Pro kepada Canva Team. Juga dengan percuma!

Sayanglah kerajaan bayar ribuan ringgit setahun untuk emel setiap penjawat awam tapi penjawat awam sendiri tak reti menggunakan kemudahan yang disediakan. Kata nak negara maju, tapi nak Sign Up Canva pun tak reti.

Canva for Nonprofits: https://www.canva.com/canva-for-nonprofits/

Mobile Ads

Apa pendapat anda?Cancel reply

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version