A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]
Uncategorized

Hack Server Anda! – Tips Melajukan Internet Tanpa Menggunakan Perisian

Salam..entry kali ni aku post khas untuk Eszol a.k.a raar sebab dia yang request entry ni.. (kalau korang nak request kat aku pun tak ada masalah..janji jangan la malu-malu..) enjoy ok! Orait..jangan buang masa..mari kita mulakan! 🙂 # Buka Registry editor. pergi ke Start -> Run dan taip regedit. # Setelah tetingkap Registry Editor terbuka, […]

Artikel

Trafik Matahaw : Evolusi Blogger Tempatan!

Aku rasa blogger bernama Haw, pemilik kepada blog Matahaw ni tak perlu diperkenalkan lagi..kalau ada juga yang masih belum kenal, klik aje dekat nama blog dia yang aku taip tu ye.. hmmm..aku pun diperkenalkan kepada Matahaw oleh Kak Sharifah Nor..kredit bagi kat akak nohhh.. aku malas nak taip panjang-panjang, jom kita layan gambar dulu ok.. […]

Uncategorized

Perisian Untuk Menyorokkan IP Asal

Salam sahabat-sahabat My Hackers Are Here semua..pagi tadi aku ada buat posting mengenai perisian Invisible IP Map..namun, perisian tersebut aku cuma sempat cuba selama 1 malam sahaja..oleh itu, aku tak dapat kenal pasti lagi sama ada ia ada masalah atau tidak sehinggalah baru kejap tadi masalah tu dah timbul bila setting ‘option.ini’ tu dah tak […]

Tips Dan Tutorial

Cara Untuk Menukar IP dan Melayari Laman Web Secara Anonymous

Masih ingat lagi tentang Ultrasurf? ape? tak baca pun? jangan macam tu..kita kena jadi masyarakat yang berilmu, dan masyarakat bermula dari seorang individu..siapa individu tu? korang la! jadi pada yang belum baca, aku sarankan pegi baca dulu kat bawah ni: Ultrasurf (Klik di sini) ok..sekarang aku nak ceritakan tentang perisian yang aku baru cuba guna […]

Uncategorized

Winamp 5.601 Pro Including Keygen

Salam.. hmm..korang teringin tak memiliki perisian audio player yang paling popular di seantero dunia ni? siapa yang tak tau Winamp? aku rasa siapa yang tak tau, dia kena amek tau la.. rugi PC power, ram besar, hard disk main saiz 500 gigabyte tapi takde winamp kat dalam..heh~ Winamp ni bagi aku audio player yang paling […]

Uncategorized

Sandboxie 3.52 Crack

Ahaaa..kali ni pula aku nak share dengan korang satu perisian yang terlaris di pasaran dari dulu lagi.. dari zaman aku sekolah lagi..apa perisiannya tu? ianya adalah SANDBOXIE.. version yang paling terbaru kali ni yang boleh aku bagi kat korang ialah version 3.52.. Apa fungsi Sandboxie kepada PC? Haaa..kalau nak sebut pasal fungsinya agak banyak la […]

Artikel

Bagaimana Perisian Antivirus Berfungsi

Pengenalan Kerana semakin meningkat ancaman dari virus dan program berbahaya yang lain, hampir setiap komputer hari ini dilengkapi dengan perisian antivirus pra-pasang di dalamnya. Bahkan, antivirus telah menjadi salah satu daripada pakej perisian yang paling penting bagi setiap komputer. Walaupun setiap orang dari kita memiliki software antivirus yang dipasang di komputer kita, hanya sedikit yang […]

Uncategorized

C.P.R Untuk Komputer!

Hahaha…korang ingat manusia aje kena C.P.R kalau tengah putus nafas, atau lemas? ni aku nak tanye sikit.. pernah tak PC korang: Hilang button FOLDER OPTION? Task Manager telah hilang atau disable? Line internet problem, lembab, tersiput-siput? hahaha..ni tanda-tandanya korang perlukan C.P.R untuk PC korang.. berkemungkinan PC korang tu dah dijangkiti oleh virus-virus lapuk yang tak […]

Artikel

Password Hacking/Cracking – Soalan-Soalan Lazim

Beberapa Dasar-Dasar Asas Password: Kebanyakan akaun pada sistem komputer biasanya mempunyai beberapa kaedah untuk menyekat akses ke akaun itu, biasanya dalam bentuk password. Ketika mengakses sistem, pengguna perlu memasukkan ID yang sah untuk menggunakan sistem, diikuti dengan password untuk menggunakan akaun tersebut. Kebanyakan sistem juga tidak memaparkan password sebenar di skrin seperti yang ditaip, atau […]

Uncategorized

Bagaimana Untuk Bypass Antivirus Detection Terhadap Keylogger atau Trojan

Crypter jenis ini ialah UD iaitu undetectable dan bukan FUD (Fully undetectable) kerana ia masih terdeteksi sebagai virus oleh Avira dan Kaspersky. Jadi, kalau mangsa korang pakai antivirus selain dua ni, korang boleh melompat kegirangan la ek..heheheh.. UD Crypter digunakan untuk mengelakkan pengesanan antivirus pada komputer mangsa. Jadi, kita menggunakan software UD Crypter untuk membuat […]