Adsense
Utama Berita AEW Dan WWE Mengembalikan Penonton Dengan Kapasiti Penuh

AEW Dan WWE Mengembalikan Penonton Dengan Kapasiti Penuh

0

Tahukah anda, All Elite Wrestling (AEW) baru sahaja selesai acara mingguan iaitu Dynamite dengan kapasiti penuh penonton di Daily’s Place, Florida? Ya, kini syarikat gergasi gusti profesional, alternatif kepada WWE itu sudah pun kembali menerima penonton siaran langsung.

Di sana, tiada lagi had kepada kapasiti. Penonton boleh duduk bersama beramai-ramai. Ini bakal disusuli dengan acara pay-per-view utama AEW, iaitu Double or Nothing yang diadakan pada hari Ahad, 30 Mei di tempat yang sama (untuk yang tak tahu, Double or Nothing ni bolehlah kita samakan dengan Wrestlemania pada WWE – supaya mudah faham).

Double or Nothing 2021 juga akan mengembalikan penonton di semua tempat duduk yang ada. Ini amat berbeza dengan acara sebelumnya, yang hanya menerima kapasiti sebanyak 25% dengan penjarakan sosial.

Optimisme AEW boleh dikatakan agak tinggi, kerana rakyat dewasa di AS baru sahaja mencecah jumlah sebanyak 51% untuk mereka yang sudah selesai menerima vaksin penuh, manakala jumlah kes pula baru menurun sebanyak 35%.

Selain AEW, WWE juga mengatakan mereka akan kembali dengan ‘roud tours‘ dan menerima penonton siaran langsung – juga kapasiti penuh. Ini bererti era Thunderdome akan berakhir, dan tempat yang biasanya dipenuhi dengan skrin, akan mula dipenuhi oleh manusia semula.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version