Ahaaa..kali ni pula aku nak share dengan korang satu perisian yang terlaris di pasaran dari dulu lagi.. dari zaman aku sekolah lagi..apa perisiannya tu? ianya…

Pengenalan Kerana semakin meningkat ancaman dari virus dan program berbahaya yang lain, hampir setiap komputer hari ini dilengkapi dengan perisian antivirus pra-pasang di dalamnya. Bahkan,…

Hahaha…korang ingat manusia aje kena C.P.R kalau tengah putus nafas, atau lemas? ni aku nak tanye sikit.. pernah tak PC korang: Hilang button FOLDER OPTION?…