Comments

  1. to all..sh mmg sy on sejak kelmarin tp tu hanya sementara je on..11 – 20 april mgkin akan mengalami sikit prob coz proses config server & pemindahan data sh ke server baru..
    berita baik utk sume forumer sh,kami akan buat yg terbaik utk sh krn untuk sh je kami pacak 3 server dgn speed connection 1gbps..hope sume akan berpuas ht dgn perfomance sh apabila sudah siap sepenuhnya nt =)

  2. cuba periksa IP yang ko pakai sekarang..
    ko ada pakai apa2 software untuk HIDE IP asal ke?
    sebab kebanyakan forum dah BAN IP yang software tu pakai..
    jadi kalau ko ada guna, sila disable kalau nak masuk forum..
    aku login bleh aje..

  3. Bkn masalah ip or pape coz sh never ban user & blocking ip location =)
    Buat pengetahuan sume,sy telah disable registration,coz tu guest x pat nk signup..itu hanya sementara dan registration akan di buka semula apabila semuanya selesai..
    Ada juga yg x dpt msuk link http://www.silenthackers.com .
    Sekiranya terjadi,sila clearkan windows dns chache anda =)

  4. @ Hatzwan betul ke SH tak ban mane2 IP?
    aku try masuk SH guna software Super Hide IP, Mask IP, Real Hide IP dan macam2 lagi la..tak bleh masuk beb..heheh..
    dekat interface tu cakap 'ade virus'..

  5. rsnye SH da siap dipindahkan ke server baru da .
    so semua leh mula register n enjoy kt forum SH k .
    pada semua2 user lama , masok jgn x masok .
    ak da rindu kt korang semua . hehe ~

Comments are closed.